N.S. SocialFlex is een dynamisch, snelgroeiend en toonaangevend zorg ondersteuning bureau. Het welzijn van cliënten staat centraal, daarom is zorg op maat onze motto. Wij hebben ruime ervaring binnen de zorg en staan graag voor u klaar. Ons doel is om u te ontlasten en ten aller tijden geschikte en ervaren zorgondersteuners voor een klaar te hebben staan. We zijn altijd toegankelijk en dichtbij.
NS SocialFlex

NS-Social Flex Zorgbegeleiders

  • Zorgbegeleider is vaak maatwerk. voorafgaand aan de inzet van NS- SocialFlex medwerkers al overlegd worden wat de vraag en wensen over de doelgroep in u organisatie , op het gebied van de-escalatie, bescherming, veiligheid en fysieke zorgondersteuning bieden cliënten en verpleegkundigen veiligheid en begeleiding ,Aan de hand daarvan zal er onder andere een werkinstructie worden opgesteld. Alle medewerkers die bij u worden ingezet zullen hiervan in kennis worden gesteld en overeenkomstig handelen.
Kunnen we jouw wereld 10% gelukkiger maken?

Voor uw ondersteuning en zorg

N.S. Socialflex levert al geruime tijd professionals bij diverse zorginstellingen in het land, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening is altijd beschikbaar. Wij zijn om deze reden 24/7 bereikbaar. Wij kunnen als organisatie garanderen dat wij het verschil kunnen maken.

Op uw werkvloer zorgen onze medewerkers dat zij van meerwaarde zijn voor uw teams met wie zij nauw samenwerken, bevorderen zij de veiligheid beleving en werksfeer, nemen het vaste personeel taken uit handen zodat deze zich kunnen richten op de inhoudelijke zorg. Wij zijn altijd bereid in te springen wanneer wij nodig worden geacht.

Wat we hebben bereikt

Onze impact

0

Voor opdrachtgevers

Ben je op zoek naar versterking van jouw team op flexibele, tijdelijke of vaste basis? Wij kunnen u team versterken met de juiste medewerkers.

0

De kern in kwaliteit in de zorg

Kwaliteit in de zorg is niet vanzelfsprekend. Het is meer dan klantvriendelijkheid. Het is vanuit de kern van de zorginstelling zorgen dat alles goed, veilig, en prettig verloopt.

0

Onze diensten

NS SocialFlex wil met zorg- en welzijnsorganisaties voorop lopen met de klant als grote winnaar. Dit vraagt om een krachtig ondernemende sociaal professionals. Belangrijke element waarvoor u de expertise en support van NS SocialFlex kunt inschakelen

De wereld gelukkiger maken

Wat doen wij ?

Als organisatie N.S. SocialFlex zijn wij gespecialiseerd in het LANDELIJK leveren van medewerkers voor in de zorg ,

Zorg Ondersteuning NS-SocialFlex. is een detacheringsbureau gespecialiseerd in veiligheid, begeleiding en ondersteuning binnen de zorgsector :

Chat openen